| Central Park | |
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
queen Admin
| Temat: Central Park Nie Kwi 11, 2010 9:40 pm | |
| | |
|
| |
nastia
Buźka : sasha pivovarova
| Temat: Re: Central Park Sob Kwi 24, 2010 11:33 pm | |
| wyszła na swój codzienny wieczorny spacer dookoła jeziorka. mimo iz nie lubila aktywnego trybu zycia to jednak lubila spacerowac i oczyszczac swoj umysl ze wszystkich mysli. akurat dzisiaj nie musiala niczego przemyslac jednak miala ochote zapalic papierosa na swiezym powietrzu, wiec i tak zrobila. wyciagnela idealnie zwinieta cygaretke i wsadzila ja do ust. jednak nie miala ognia wiec zaczela szukac ludzi ktorzy mieliby jakas zapalniczke. | |
|
| |
shirley
Buźka : david viersen
| Temat: Re: Central Park Sob Kwi 24, 2010 11:39 pm | |
| shirley za to biegal, poniewaz dzisiaj nigdzie nie wyszedl. zwolnil przy glownej sciezce do marszu i usiadl na lawce by wyciagnac z kieszeni komorke i sprawdzic maile. w pewnym momencie zauwazyl dziewczyne ktora podchodzila do kazdego przechodnia pytajac o zapalniczke. wstal i podszedl do niej pewnym krokiem. w miedzyczasie schowal telefon a w jego roku pojawila sie srebrna zapalniczka. - widze ze potrzebujesz tego? - wskazal na przedmiot trzymany w dloni i usmiechnal sie. | |
|
| |
nastia
| Temat: Re: Central Park Sob Kwi 24, 2010 11:43 pm | |
| spojrzala z wdziecznoscia na chlopaka. w miedzyczasie jej idealna cygaretka troche sie pogiela, ale ona sie tym nie przejela zbytnio. wsadzila ja do ust, a chlopak zapalil zapalniczke. zaciagnela sie i wydmuchnela dym przed siebie. - dziekuje bardzo - odpowiedziala nieukrywajac tego, jak bardzo uratowal jej zycie. wyciagnela paczke papierosow, bo wiedziala ze faceci nie lubia cygaretek. poczestowala go. - a tak w ogole to sie nazywam nastia - powiedziala podajac chlopakowi reke. | |
|
| |
shirley
| Temat: Re: Central Park Sob Kwi 24, 2010 11:46 pm | |
| uśmiechnął się ponownie błyskając bielą swoich zębów. - mmmmm, ładne imię - powiedział. pocałował ją w dłoń jak dżentelmen. następnie dodał - a ja jestem shirley. wziął od nastii papierosa i sam go sobie zapalił przy okazji podpalając troche grzywke bo zapomnial ze dopiero co wymienił gaz w zapalniczce. - co robisz tutaj o tej porze? - zapytal. zmierzyl ja wzrokiem od gory do dolu a potem z powrotem spojrzal na jej twarz. - no bo nie wygladasz raczej na skora do biegania. | |
|
| |
nastia
| Temat: Re: Central Park Nie Kwi 25, 2010 2:20 pm | |
| zasmiala sie, bo rzeczywiscie nie lubila biegac, z racji jej uwielbienia do palenia papierosow. - nie dbam o zdrowie - powiedziala i zaczela kreslic kolka na sciezce swoimi sandalami Antik Batik. | |
|
| |
shirley
| Temat: Re: Central Park Nie Kwi 25, 2010 2:23 pm | |
| spojrzal sie na nastie. - tez niezbyt dbam o zdrowie, ja po prostu nie chce byc gruby dlatego biegam. lekko zirytowany patrzyl jak dziewczyna zajmuje sie wykreslaniem wzorow w piasku, no ale mogla byc troche zmeczona. | |
|
| |
nastia
| Temat: Re: Central Park Nie Kwi 25, 2010 2:25 pm | |
| wiatr zawial i podniosla glowe a jej wlosy lataly jej wokol twarzy przyczepiajac sie do blyszczyka na jej ustach. - masz moze czas pozniej? powiedzmy ze zapraszam cie na kawe do starbucksa? bo w miescie nie miala nikogo bliskiego oprocz siostry, a w koncu chciala troche zabalowac, hahah | |
|
| |
shirley
| Temat: Re: Central Park Nie Kwi 25, 2010 2:27 pm | |
| w myslach sprawdzil czy ma troche wolnego czasu. - ok, czemu nie. moze o piatej? lub cos kolo tego? spojrzal na swoj zegarek Michaela Korsa ktory podobno byl damski, ale wystarczajaco wygladal na meski ze go kupil. zostalo mu wystarczajaco czasu na sushi na wynos i na prysznic. | |
|
| |
nastia
| Temat: Re: Central Park Nie Kwi 25, 2010 2:29 pm | |
| nastia usmiechnela sie do shirleya. - no to jestesmy umowieni? - zapytala. w ciagu tego czasu chciala sie jeszcze troche przespac i moze ogarnac swoje mieszkanie. jednak czas ja gonil, dlatego prazytulila chlopaka i pocalowala go w policzek. - musze juz isc, do zobaczenia - i szybko znikla. | |
|
| |
shirley
| Temat: Re: Central Park Nie Kwi 25, 2010 2:30 pm | |
| odwzajemnil uscisk - paa - zawolal za nia, a nastepnie sam biegiem wrocil do domu by zjesc cos bo mial pusty zoladek. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Central Park | |
| |
|
| |
| Central Park | |
|